Det er jo bare, en ku i fare…

Raging Bull

Eller det var jo egentlig en illsint okse, og bevæpnet med tau så skulle en gjeng fra Nørdheimhorden stenge dem inn i hvert sitt lille avlukke.

Lørdag, mens fylleangst brygg putret på kjøkkenet satt 5 personer seg ned rundt et bord. De fikk utdelt et Raging Bulls skjema, 1 blyant(type Ikea), en linjal(noen fikk trekantgreier som jeg ikke husker navnet på) og 2 terninger. De som lest på Hivehub tidligere vet nå at dette gjelder et print&play spill som jeg har virkelig fått sansen for. Uansett så var det litt skepsis. Det var jo ingen store bokser med miniatyrer og 200 siders regelbok. Men de var klare. Den første Nørdheims rasende okse cup.

De startet opp med å tegne inn sine 3 første okser, og jeg var dommer og terningkaster. Når alle var  klare og trillet jeg terningene. 3 tall, hvor de valgte 2 av dem, og tegnet sin strek. Det tok ikke mange streker før reglene satt og vi var i gang. Hvert spill er 4 runder og de gikk unna. Her var det banning, jubel, latter, og mye påpeking av de som måtte bruke viskelær.

Det blir lagt ut scoreboard på hivehub.no og alle som spiller vil få plass.

Men for de som lurte, så brygget vi en Pale Ale som skal være klar om 4 ish uker.

Håper å se dere neste Nørdheim.

Hilsen Nørdheimhorden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *